Homepage > Competitions > Netherlands: LEaDing Postdoctoral Fellowships

Baza natječaja

Netherlands: LEaDing Postdoctoral Fellowships

Deadline: 31.10.2018.

Level: postdoctoral
Field of study: not defined

 

Otvoren je natječaj za novi LEaDing postdoktorski program koji je pripremljen za internacionalne istraživače, koji žele studirati na nekom od sveučilišta u Nizozemskoj.

Cilj LEaDing postdoktorskog programa je pomoći ambicioznim i odličnim istraživačima, koji su u ranoj fazi svoje karijere, da razviju nove istraživačke vještine i uvide opcije za zapošljavanje u području ademskih istraživanja, u industrijskom ili javnom sektoru i tako povećaju svoju zapošljivost.

Ovaj program nudi mogućnost za 90 istraživača, koji su nedavno doktorirali (unutar razdoblja kraćeg od 60 mjeseci), da dobiju dvije godine radnog iskustva u izazovnom, međunarodnopriznatom i multidisciplinarnom okruženju koje nude Leiden UniversityLeiden University Medical CentreErasmus University RotterdamErasmus Medical Centre i Delft University of Technology.

Beneficije:  

  • 40 do 55 tisuća eura godišnje, ovisno o iskustvu istraživača
  • CAO (Collective Labour Agreement) je nizozemski kolektivni ugovor o radu u kojem su navedena prava i obaveze zaposlenika, beneficije vezane uz zagarantirano puno socijalno osiguranje te uz bolest, roditeljstvo, posebne potrebe, povrede u slučaju nesreće, profesionalne boleti, nezaposlenost, mirovinske beneficije, plaćen godišnji odmor, itd.


Rok za prijavu:  
31.10.2018., do 12.00 prema srednjoeuropskom vremenu (CET)

Kako se možete prijaviti pogledajte ovdje.

Za više informacija pogledajte službene web stranice.
 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu