Homepage > Competitions > Stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci

Baza natječaja

Stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci

Deadline: 12.03.2014.

Scholarship administrator: Sveučilište u Rijeci
Level: undergraduate, postgraduate, profesionalno usavrsavanje
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci obavljuje Natječaj za dodjelu 100 stipendija za izvrsnost redovitim studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci za 2013./2014. akademsku godinu.

Stipendije će se financirati iz javnih proračunskih sredstava. Mjesečni iznos stipendije je 1.000,00 kn, a isplaćuje se u razdoblju od 10 mjeseci, od listopada 2013. do srpnja 2014.g.

Online prijavu na natječaj za stipendije za izvrnost, upotpunjenu kompletnom dokumentacijom. studenti su obvezni izvršiti najkasnije do srijede, 12. ožujka 2014. godine do 23.59 sati. Preporučujemo studentima da ne ispunjavaju online prijavu zadnji dan zbog mogućih problema s Internet vezom.

 

Pritupite SharePoint portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi na natječaj klikom na poveznicu PRIJAVA te upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr. Daljnje upute za popunjavanje prijavnog obrasca nalaze se na SharePoint portalu.

Za eventualna dodatna pitanja u vezi prijave na natječaj molimo da se obratite e-mailom na adresu: virna.car@uniri.hr


Obavijesti


1. Studenti Sveučilišta u Rijeci koji se žele prijaviti na natječaj a nemaju uniri račun elektroničke pošte isti mogu dobiti na način da na adresu sic@uniri.hr pošalju svoj zahtjev sa sljedećim podacima: ime i prezime, OIB i naziv visokog učilšta. Molimo studente da u slučaju problema s prijavom na SharePoint portal kontaktiraju Sveučilišni informatički centar sic@uniri.hr

2. Obavijest studentima - starim korisnicima stipendija u kategoriji A (izvrsnost)
Studenti – stari korisnici državne stipendije u kategoriji A, ako ostvare pravo na stipendiju za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci dužni su uputiti pisani zahtjev za raskidom zaključenog ugovora s MZOS (obvezno naznačiti poziv na klasu i urbroj ugovora) poštom na adresu: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Uprava za visoko obrazovanje, Donje Svetice 38, 10 000 Zagreb te izvršiti povrat državne stipendije u Državni proračun RH isplaćene za razdoblje do raskida ugovora, a prema uputama koje će biti objavljene na internetskoj stranici Ministarstva. Više na mrežnim stranicama MZOS-a.

 

Materials

Tekst natječaja (2765 kb)
Obrazac B (286 kb)
Izjava studenata (225 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu