Homepage > Competitions > THE MATSUMAE INTERNATIONAL FOUNDATION 2020 FELLOWSHIP

Baza natječaja

THE MATSUMAE INTERNATIONAL FOUNDATION 2020 FELLOWSHIP

Deadline: 31.07.2019.

Level: postdoctoral
Field of study: Natural Sciences, Engineering, Medicine and Health

 

THE MATSUMAE INTERNATIONAL FOUNDATION 2020 FELLOWSHIP ANNOUNCEMENT - stipendije za istraživački boravak u Japanu

Japanska zaklada Matsumae International Foundation objavljuje natječaj za stipendije za istraživački boravak u Japanu u trajanju od tri (3) do šest (6) mjeseci u razdoblju od travnja 2020. do ožujka 2021. godine. Dodijelit će se dvadesetak stipendija koje pokrivaju sve troškove boravka u Japanu i međunarodnoga prijevoza.

Kandidati moraju imati doktorat znanosti, moraju biti mlađi od 49 godina te dobro znati engleski ili japanski jezik. Stipendije će biti dodijeljene isključivo kandidatima koji do sada nisu boravili u Japanu.

Prednost će imati istraživanja u području prirodnih znanosti, tehničkih znanosti ili medicine.

Prijave za stipendiju, koje se šalju isključivo poštom na adresu Zaklade, moraju sadržavati popunjen prijavni obrazac, opis istraživačkoga projekta, popis publikacija, presliku najvažnijih publikacija, životopis, pismo preporuke poslodavca/mentora, ovjerenu presliku diplome s prijepisom ocjena i prihvatno pismo znanstvenoistraživačke ustanove u Japanu.

Rok za predaju prijava je 31. srpnja 2019. godine.

Detaljne informacije na engleskome jeziku o uvjetima natječaja, kao i prijavni obrazac, nalaze se na adresi: http://www.mars.dti.ne.jp/~mif/

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu