Homepage > Scholarships > Institution profiles > Scholarships Fair 2006

Predstavljamo

Scholarships Fair 2006

Posjetite drugi po redu Sajam stipendija na kojem će biti predstavljeno više od 40 programa stipendiranja koji su dostupni hrvatskim građanima.

Posjetitelji Sajma stipendija 2006. će moći na jednom mjestu saznati sve o stipendijama i o mogućnostima visokog obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Sajam će se održati u utorak 24. listopada 2006. od 10 do 18 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, ulica Hrvatske bratske zajednice 4.

Na Sajmu sudjeluju 23 ugledne hrvatske i inozemne institucije među kojima su Sveučilište u Harvardu, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija RH, Grad Zagreb, Nacional s "Top stipendijom za top studente", Podravka (kroz zakladu "prof. Zlata Bartl"), strana veleposlanstva i strani kulturni centri (Veleposlanstvo Velike Britanije, Veleposlanstvo Francuske, Veleposlanstvo SAD-a, Austrijski kulturni forum, DAAD i dr.) te predstavnici brojnih tvrtki, zaklada i nevladinih udruga.

Na štandovima će predstavnici institucija i bivši stipendisti davati informacije i savjete o stipendijama dostupnima za studij u Hrvatskoj i u inozemstvu te o uvjetima koji su potrebni da bi se dobila stipendija.

Osim štandova, tijekom Sajma (u periodu od 10 do 18 sati) održavat će se i predavanja na kojima će se detaljno predstaviti pojedini programi stipendiranja.

Ulaz je slobodan.

Sajam stipendija 2006. organizira Institut za razvoj obrazovanja kako bi hrvatskim građanima omogućio slobodan i besplatan pristup informacijama o stipendijama, kreditima i ostalim vrstama financijske pomoći koje pridonose uklanjanju financijskih prepreka u visokom obrazovanju. Stipendije i ostale vrste financijske pomoći pridonose uklanjanju financijskih prepreka u visokom obrazovanju, te zbog toga predstavljaju jedan od ključnih načina ostvarivanja prava na obrazovanje.

Detaljan program, popis institucija koje sudjeluju na Sajmu stipendija 2006. i raspored predavanja dostupni su na adresi.

Sajam stipendija podupire Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, u sklopu "Tjedna prava na obrazovanje". Sajam medijski pokrivaju HTV/Dobro jutro Hrvatska i T-portal, a ostali pokrovitelji Sajma su MojPosao i Jamnica.

Organizator

Partner

Uz potporu

Medijski pokrivaju

Ostali pokrovitelji
 

 

 

Visit www.ceu.hu